• Zorgprofessional in balans

    Hoe blijf je in balans in een omgeving die voortdurend verandert?

    23 juni 2017, ReeHorst, Ede

 

Schrijf je direct in >>


De zorg verandert voortdurend. Dat merk je als zorgprofessional op de werkvloer maar ook wanneer je het nieuws hoort of leest. Je zou kunnen zeggen dat voortdurende verandering de enige constante is in de zorg.

Flexibel kunnen meebewegen of aangeven dat iets niet voor jou werkt wordt hiermee een kwaliteit! Tegelijk loopt een op de drie verpleegkundigen in het ziekenhuis een verhoogd risico op een burn-out omdat ze niet mee kunnen of willen met deze veranderingen omdat het te snel gaat of omdat ze het idee hebben dat de veranderingen en vernieuwingen geen verbetering betreffen! Burn-out ligt dan op de loer!
 

Hoe houd je jezelf staande? Hoe blijf je trouw aan je waarden? Hoe houd je jezelf in balans?


Al deze vragen worden tijdens deze dag op een praktische manier behandeld. Verwacht geen wonderen maar wel concrete aanknopingspunten waarmee je in de praktijk aan de slag kunt!


Voor íedere zorgprofessional!
Zorgprofessional in balans is een congres geschikt voor élke zorgprofessional die een betere balans in zijn of haar werk zoekt. Pak de verantwoordelijkheid om jezelf als mens  te ontwikkelen om zo het constante gevaar dat op de loer ligt te kunnen hanteren.

Kom met collega's en profiteer van de groepsprijs: 6E PERSOON GRATIS!

 

Schrijf je alvast in >>

Inschrijven

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Partner

 Deel online