• Het Dementie Congres

    Dementiezorg in de praktijk

    24 maart 2017, ReeHorst, EdeMet de toenemende vergrijzing dreigt dementie volksziekte nummer 1 te worden. Waar je ook werkzaam bent, je hebt te maken met patiënten met dementie. En zo ook met moeilijke situaties en probleemgedrag. Tijdens dit congres zoomen we in op juist die situaties waar jij als zorgprofessional in de dagelijkse praktijk mee te maken hebt. En de achterliggende redenen van gedrag komen uiteraard ook aan de orde, zo krijg je inzicht in het demente brein en leer je aansluiten bij de mogelijkheden van mensen met dementie.
 

Tijdens Hét Dementie Congres 2017 gaan dementie experts in op vraagstukken uit jouw dagelijkse praktijk en krijg je concrete handvatten om betere dementiezorg te kunnen bieden.


Versterk je rol, kom naar Hét Dementie Congres en leer o.a.:

  • Inzicht in het demente brein te krijgen
  • Omgaan met mantelzorgers
  • Hoe je in gesprek gaat met mensen met dementie
  • Kijken door de ogen van mensen met dementie
  • Dementie en palliatieve zorg


Schrijf je direct in >>

 

Inschrijven

Prijsinformatie

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Een intiatief van:

Partners

 

 

 

 

 
 

Bekijk de video van de editie in 2016 >>

Dementiezorg 2020

Over vier jaar zijn alle taxichauffeurs in Nederland dementievriendelijk. Er zijn meer varianten van dagbesteding en de balans tussen werk en mantelzorg voor mensen met ouders met dementie is beter geregeld. Lees meer >>

Lees ook het artikel uit De Volkskrant over dit onderwerp >>

Deel online